torsdag 8 mars 2018

Tremånaders arbete

Det är rätt sjukt egentligen att vi har bott här i lite mindre än tre månader och vi har redan hunnit med att göra så mycket i huset. Entrén är målad från golv till tak och den gamla plastmattan är uppriven. Toaletten har fått ny färg på väggar, tak och lister både uppe och nere. Panelen i hallen är målad och de vita över fick ett nytt lager färg på sig också. Panelen i köket har även den fått ny färg. Vardagsrummet har målats om och där ska även snart listerna bytas ut. I sovrummet har både väggar och tak blivit målade samt att det är nya golvlister och ett dörrfoder uppsatt.

Mycket har hänt trots att vi inte stressat för att göra det och vi har inte jobbat jättefort när vi väl vart igång. Snart ska vi börja i sista rummet, Alex rum. Där ska väggar, garderober, fönster och tak målas samt att vi kommer att dra upp plastmattan där inne och ta fram originalgolvet. När vi ändå är igång och renoverar där inne ska vi se till så att vi får ordning på garderoberna. Antingen genom att sätta upp fler hyllplan eller att sätta in ställningar med lådor...vi måste kolla på vad som blir bäst.
Längtar tills vi kan börja inreda det rummet!!! Har köpt nya gardiner och lampor till fönstret samt redan gjort upp planer på hur alla möbler ska stå osv. Har redan hunnit möblera om det rummet arton gånger i huvudet och lär säkert göra det minst sju gånger till innan vi är färdiga med det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kräftskiva 2018