lördag 12 maj 2018

Här har det visst vart aningen tyst  de senaste veckorna. Senaste uppdateringen vart ju att vi höll på att måla om och riva upp golvet. Tyvärr visade jag aldrig resultatet då jag var med om en MYCKET traumatisk upplevelse. Råkade snubbla och trampade in en spik rakt i tån, som tur var agerade mamma snabbt och drog ut den innan jag verkligen insåg hur långt in den var, annars hade den säkert suttit kvar än idag(😂). Men nu är det lugnt, fick inte stelkramp, svullnaden och smärtan la sig efter ett par dagar och rädslan för spikar börjar sakta men säkert lägga sig också.

Förutom detta så var världens bästa (!!!!!) mamma och papp här igår och spikade upp listerna i rummet så att det var färdigt tills vi kom hem från jobbet. Alltså, de är så jävla bra. 
Annars har vi mest grejat i trädgården. Alex har klippt gräset två gånger samt att vi köpt en trimmer till kanterna så den har även Alex roat sig lite med. Planterat lite buskar, rensat ogräs, vart på tippen och fått glädjerus tack vare alla fina buskar och träd som ÄNTLIGEN blommar. 

Vi har även ett annat projekt i trädgården som närmar sig färdigt men det förtjänar ett eget inlägg. 


”Alex det hände en grej...”










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kräftskiva 2018