söndag 19 augusti 2018

Jag har glömt visa er...

Har ju helt glömt bort att visa er. Mamma och pappa gav Alex och mig i kombinerad födelsedag/julklapp/inflyttningspresent(?) en ”renovering” av vår toalett uppe. Några månader efter att vi flyttat in började toaletten att rinna och läcka vatten hela tiden, ett ljud som vart jääävligt irriterande samt att det drog ju hel tiden extra vatten.
Vi hade själva planerat att byta toalett och handfat då de var original (!) enligt VVSsnubben.  Däremot så hade vi lite svårt att få tummen ut samt att vi ville spara ihop lite pengar till det eftersom att det ändå vart en del dyra utgifter nu såhär i ”början”.

MEN mamma och pappa överraskade oss med att ha pratat och sett till att vi fick ny toa och en nytt mycket mer proportionerligt handfat!! 

Trots att det var lite strul när VVS var här, de telefonterrade Alex TROTS att jag var hemma och påstår sen för honom att jag inte är anträffbar.  Toaletten de först beställt efter att ha sett bilder passade inte så de var tvugna att köpa en ny och ja, en hel del strulade eftersom att allt var så gammalt och för att det faktiskt (förlåt) var lite inkompetens med hantverkarna.

MEN KOLLA, det är så fräscht och så fint. I LOVE IT. 





Tusen tusen tusen tack!!! 
Nu är nästa projekt att hitta ett mindre skåp men som ändå har bra förvaring samt att byta ut alla elementen innan hösten och vintern kommer. Heja! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kräftskiva 2018