torsdag 1 februari 2018

1/2-18 halveffektiv

Hejhallå!

Denna dag har vart lite halveffektiv. Gick upp relativt tidigt i morse och sen vid typ åtta tiden kom pappa hit och lämnade Elton så att han skulle vara här, super mysigt. Älskar att vara vakt till Elton för på förmiddagarna när han är lite påverkad och slö av sin medicin så är han så himla gosig och på eftermiddagen när han samlat energi så älskar Carson att busa med honom. 

Passade på att göra om lite i sovrummet medan vovvarna sov. Bytte lite gardiner, ändrade i fönsterna samt bytte ut grejerna på våra nattduksbord. Nu känns det lite mer ombonat, precis som jag vill ha det! 

Tog en promenad och en snabb fika med mamma och Sanna en stund också innan det var dags att bege sig hem och börja med projektet jag skjutit upp hela dagen - garderoben.
Min garderob har varit kaos sen den dagen vi flyttade in. Dels för att jag hade så mycket skit och för att det inte finns några hyllplan i garderoberna så kläderna har bara legat slänga i högar. Nu är det i alla fall rensat. Blev cirka en soppåse som ska iväg och skänkas med kläder. Sen någon dag ska vi ta tag i att fixa hyllplan och göra i ordning riktigt. Men det får nog vänta tills vi börjar renovera det rummet då garderoberna ändå ska målas. 

Det har ekat lite tomt här på bloggen ett par dagar och även fast jag pysslar för fullt här hemma så är det inget jag visar. Till exempel idag när jag gjorde om i sovrummet så hann jag slita ner allt innan jag kom på att ta före och efter bilder och då känns det bara FÖR jobbigt att göra om allt igen för att kunna blogga om det.
I helgen är vi i alla fall lediga tillsammans och då kanske vi kan påbörja målningen av panelen i köket. Vi har även planer på att ta en tripp till Ullared så vi får se hur mycket som orkas och hinns med. 







Bästa vännerna ska alltid ligga nära ❤️

1 kommentar:

Kräftskiva 2018