måndag 22 januari 2018

Resultat. 22/1-18

Som sagt, nu är de så gott som färdigt. Lite småfix kvar och sedan ska även dörrkarmarna och trösklarna målas, de är målade nu med gammal linoljefärg och vi är lite osäkra på om man bara kan måla på med vilken färg som helst eller om de ska behandlas på något speciellt sätt så de får vänta i några dagar!

Ber återigen om ursäkt för USEL kvalité på bilderna, börjar misstänka att en gammal mobilkamera inte riiiktigt hållet måttet. Jaaaja, ni får ta det för vad det är. Får ta hit min personliga fotograf när allt är färdigt sen så ni kan få en riktig insyn på hur det ser ut.


Min gigantiska high chaparall får ge entrén en liten färgklick.

 

 

I hallen får Carson numera pryda väggen och dessa DRÖMMIGA liljor får ge den där lilla extra touchen. 



Har även satt upp en liten korg till vantar, mössor och Carsons koppel uppe på klädhängaren men det hade jag visst glömt att ta kort på så det får ni se någon annan dag!

Nu ska vi snart följa med mamma och pappa på promenad med vovvarna och sedan tänker jag bara slappa med ett glas vin i soffan, det är ju trots allt vinets dag idag! Imorgon blir det jobb på blomman, superkul efter några veckors avbrott och skönt att komma ifrån målningen lite också!

Ha en fin kväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kräftskiva 2018