söndag 21 januari 2018

Sunday Funday 21/1 -18

GODEFTERMIDDAG

Hoppas ni har haft en skön helg. Här har det snöat rejält både igår och idag. Vi avslutade kvällen igår med att dra sista strykningen på golvet och panelen i entrén innan vi trotsade snöovädret och gick på promenad. 

I morse började vi dagen med att gå ut allihopa i trädgården, busade och byggde en stor snögubbe. Supermysigt. Carson var dock MYCKET missnöjd över att denna fula snögubben tog pinnar ifrån HANS samling som han jobbat på så länge. Alltså, verkligen upprörd. 

Väl inne packade vi ihop all vår återvinning vi samlat på oss och åkte iväg och kastade det. När vi kom hem drog jag en snabbmålning på trösklarna och en sista målning på panelen i hallen. Det som återstår nu är att måla väggarna vita både i entrén och i hallen och sen är den biten så gott som klart (för tillfället, sen har vi ju planer på att dra upp golvet också).

Just nu ligger vi bara hemma i soffan och myser. Brasan brinner och alla är samlade. Kommer nog inte göra så mycket mer nödvändigt idag. Alex börjar jobba igen imorgon och liiite ledigt ska han väl få ha innan...hehehehe. 

Ha en fortsatt fin söndag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kräftskiva 2018