tisdag 14 augusti 2018

Mål mål mål, mera mål(ning) och mål(ning) kommer det att bli

Äntligen på gång. Lite segstartad men när jag väl börjar då jääävlar. Idag har en av väggarna i sovrummet målats i kökets nya grön/blå/grå färg. Superhärligt såhär när hösten närmar sig.
Lilla golvet i entrén fick en ny omgång då det blivit såååå slitet efter den hårda vintern och all skit vi släpar in där dag efter dag.
Sedan var det dags för det stora och efterlängtade projektet. Golvet i Alex rum har börjat få lite vit färg, får dock ta det i lite olika etapper MEN vad gör väl det om 100 år. Så fort golvet är ”gå torrt” och färdigmålat ska även fönstret få sin sista omgång med färg också. 





Helt plötsligt hör jag dock något ojämnt ljud som låter som något klibbar fast? Går för att undersöka ljudet oC ser att Carson brutit sig in i Alex rum och går på det INTE TORRA golvet....inte nog med det så har han även hunnit få panik för att tassarna fastnar i golvet och försökt ta sig upp i den gråa soffan...som jag hade tänkt sälja....som nu alltså har två och en halv vita tassar på sig. Fantastiskt...hund till salu...




1 kommentar:

Kräftskiva 2018